Πάρος: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - 596 συμμετοχές, 544 φιάλες αίματος !

06 Δεκεμβρίου 2019 15:32

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου» «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην χειμερινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 596 συμμετοχές, προσφέροντας 544 φιάλες αίματος.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να συγχαρούμε τους νέους των νησιών μας, που με προθυμία έγιναν εθελοντές αιμοδότες.

Αναλυτικότερα :

Κοινότητα Παροικίας 358 φιάλες
Κοινότητα Νάουσας 51 φιάλες
Κοινότητα Αρχιλόχου 42 φιάλες
Κοινότητα Αγκαιριάς 51 φιάλες
Δήμος Αντιπάρου 42.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου και Αντιπάρου, οι οποίες είχαν ως σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών για την αξία της αιμοδοσίας. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε όλους τους Διευθυντές των σχολείων της δευτεροβάθμιας.

Για την επιτυχία των σκοπών του Συλλόγου μας, συνέβαλαν και τους ευχαριστούμε θερμά : το κλιμάκιο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», το Κέντρο Υγείας Πάρου, η Κοινότητα Αγκαιριάς, η Κοινότητα Αρχιλόχου, η Ενορία Παντάνασσας Νάουσας, το Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου, η κοινοπραξία Φέρυ-μποτ, το ΚΤΕΛ, τα ΜΜΕ, η ΚΔΕΠΑΠ, το εστιατόριο «Τσιτσάνης» για το γεύμα που πρόσφερε και όλους όσους βοήθησαν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos