Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη και Επάρχου Πάρου κ. Μπιζά προς τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων

14 Ιανουαρίου 2020 17:02

Επιστολή απέστειλε στις 13 Ιανουαρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου κ. Κων/νος Μπιζάς, προς τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων κ. Π. Βούλγαρη, σχετικά με το κλείσιμο των ιδιωτικών διαγνωστικών εργαστηρίων στα νησιά, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες.


Ο κ. Μπιζάς στην επιστολή του ανέφερε ότι κατά το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων από πολίτες των νησιών ότι τα λειτουργούντα ιδιωτικά εργαστήρια κλείνουν όλα μαζί, την ίδια χρονική περίοδο, κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των νησιών αυτών να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν για τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων.

Ο κ. Μπιζάς, συνεχίζοντας την επιστολή του, επισήμανε ότι η κατάσταση αυτή αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα για τους κατοίκους των νησιών και ως εκ τούτου ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων παρακαλείται να ενημερώσει τα μέλη του ώστε να κλείνουν εκ περιτροπής για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες υγείας των μόνιμων κατοίκων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos