Λιμεναρχείο Πάρου: Στάθμευση στην Παραλιακή οδό

11 Νοεμβρίου 2011 16:59

Εντατικοποίηση τροχονομικών ελέγχων

1.Με αφορμή έντονα παράπονα (των οποίων γινόμαστε αποδέκτης κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα), περί αναφερόμενης μη εφαρμογής και τήρησης των ρυθμίσεων, που αφορούν στη στάθμευση οχημάτων επί της παραλιακής οδού Παροικιάς, πληροφορούμε ότι η Υπηρεσία μας θα εντατικοποιήσει, ακόμη περισσότερο, τους τροχονομικούς ελέγχους, που διενεργούνται στη συγκεκριμένη περιοχή, για να αποφευχθεί τυχόν εμφάνιση συναφών παραβατικών συμπεριφορών.

2. Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τις ισχύουσες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Μαΐου, στο τμήμα Καρνάγιο – Λιμάνι (συμπεριλαμβανομένου του Αγίου Νικολάου), η στάθμευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ στην πλευρά του δρόμου προς την πόλη (δηλαδή απαγορεύεται η στάθμευση στην πλευρά προς τη θάλασσα), ενώ στο τμήμα Αφετηρία λεωφορείων ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε. – Μπουνταράκι, επιτρέπεται ΜΟΝΟ στους ειδικά – για το σκοπό αυτό – διαμορφωμένους χώρους (δηλαδή απαγορεύεται επί του οδοστρώματος).

3. Με την πεποίθηση ότι οι εκφρασθείσες – σοβαρές – διαμαρτυρίες αφορούν σε μεμονωμένες περιπτώσεις και με τη βεβαιότητα ότι οι συμπολίτες μας εξακολουθούν να επιθυμούν, σταθερά, να συμβάλουν εμπράκτως, με τη συμμόρφωσή τους – όπως μέχρι σήμερα – στη διατήρηση της καλής εικόνας και εύρυθμης, εν γένει, λειτουργίας της παραλιακής οδού Παροικιάς, προσβλέπουμε στην κατανόηση και πολύτιμη συνεργασία όλων, έχοντας πάντοτε, ως Υπηρεσία, την ειλικρινή διάθεση και πρόθεση να εξαντλούμε την ανοχή και επιείκειά μας, πριν προχωρήσουμε στη βεβαίωση παραβάσεων και στην επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων εις βάρος των υπαιτίων.

4. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση – πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, στο Γραφείο Τροχαίας Λ/Χ Πάρου (τηλέφωνο 2284021240).

Εκ της Λιμενικής Αρχής  {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos