Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 21:10

7ο Τρίαθλο Πάρου & Mini Aquathlon 2016

Το Τρίαθλο Πάρου που διεξάγεται για επτά συνεχή χρόνια στο Πάρκο Πάρου, αποτελεί πλέον μία σημαντική αθλητική διοργάνωση και έναν σταθερό αθλητικό θεσμό για την Πάρο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πολλές επιλογές προσφέρει το κουπόνι του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε πέντε αγώνες. Τα δυνατά σημεία της ημέρας, δε, προκύπτουν από την Α' Γερμανίας και τη Β' Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο στην κατηγορία στοίχημα live.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στο Δήμο Πάρου στις 20 και 21/9/2016 πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου ως Αντιδημάρχου, διήμερο Ειδικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων με θέμα « Νέο θεσμικό πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων – Ν. 4412/2016».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Νάξου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν τον 4ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο Σαγκρί Νάξου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε «fast track» επανελέγχους σε βάθος 12ετίας των υποθέσεων φορολογουμένων που έστειλαν με εμβάσματα μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό την περίοδο 2009-2011 προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ένα ζοφερό για την κυβέρνησή του τοπίο επιστρέφει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έπειτα από την εβδομαδιαία απουσία του αρχικά στη Νέα Υόρκη, για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και στη Βιέννη, σήμερα, για τη Σύνοδο για το προσφυγικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 12:32

Ψεύτικα στοιχεία για διαφημίσεις από Facebook

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Facebook υπερέβαλλε επί μία διετία απέναντι στους διαφημιζόμενους για τον χρόνο που οι χρήστες παρακολουθούσαν οπτικοακουστικό υλικό, αποδίδοντας το λάθος στον τρόπο καταγραφής των δεδομένων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αν και η καγκελάριος της Γερμανίας παραδέχθηκε πρόσφατα ότι έκανε λάθη στο προσφυγικό, η πλειοψηφία των συμπατριωτών της πιστεύει ότι η 'Αγγελα Μέρκελ δεν θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού Focus.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένοπλος σκότωσε το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα, σήμερα νωρίς το πρωί ώρα Ελλάδας) τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε δύο άλλους μέσα σε εμπορικό κέντρο της πόλης Μπέρλινγκτον στη βορειοδυτική πολιτεία Ουάσινγκτον, πριν τραπεί σε φυγή, ανακοίνωσε η αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos