Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Η πρώτη ημέρα του χρόνου, παραδοσιακά γλυκαίνεται με το έθιμο της προετοιμασίας, της τελετουργικής κοπής και το μοίρασμα μιας πίτας η ιστορία της οποίας ανάγεται στην ελληνική αρχαιότητα και στις προσφορές άρτου προς τους θεούς κατά τις αγροτικές γιορτές της αρχαίας Ελλάδας.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σήμερα και όπως έχουμε συνηθίσει πλέον, στο ποδοσφαιρικό κουπόνι υπάρχει δράση από την Αγγλία και τη γνωστή μας Boxing Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η κακοκαιρία ξεκινά την Τετάρτη και θα κρατήσει έως την Παρασκευή - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, λήγει η προθεσμία που έχουν οι 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κινεζικής κατασκευής μη επανδρωμένο εναέριο μίνι όχημα (drone) DJI Spark συγκαταλέγεται μεταξύ «των καλύτερων γκάτζετ για το 2017» σύμφωνα με το αμερικανικό μπλογκ “Engadget” με δεδομένο τον έξυπνο χειρισμό του, αλλά και την χαμηλή τιμή του.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συμφωνία για την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 4% το 2018 υπέγραψαν κυβέρνηση, εργοδότες και συνδικάτα στην Ισπανία. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόρριψη της υποψηφιότητας του υπ΄αριθμόν ένα αντιπάλου του Κρεμλίνου, του Αλεξέι Ναβάλνι, «εγείρει σοβαρές αμφιβολίες για τον πολιτικό πλουραλισμό» στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος των υπηρεσιών εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos