Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ (1966) είναι οι εξής: 9, 15, 18, 24, 30 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαία θα είναι η επιδείνωση του καιρού, ξεκινώντας από τα δυτικά το πρωί της Παρασκευής και με επέκταση προς τα κεντρικά μέχρι το μεσημέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «πυρετός» της Black Friday είναι εδώ!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Πάρου, της Νάξου, αλλά και των γύρω νησιών, ο εκκωφαντικός κρότος σαν έκρηξη που ακούστηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα και είχε σαν αποτέλεσμα να τρανταχτεί το έδαφος και να σειστούν τα σπίτια του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιμέτωπο με μεγάλα κύματα βρέθηκε το πλοίο «Άρτεμις», το οποίο ξεκίνησε χτες για να εκτελέσει τα ενδοκυκλάδικά δρομολόγια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο δημιουργήθηκε ουσιαστικά από την Greenpeace και αφηγείται την ιστορία της καταστροφής των δασών και των επιπτώσεών της στον πληθυσμό των ουρακοτάγκων της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου μετά τις εκλογές στις 9 Οκτωβρίου 2018 έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη (15/11) σήμερα, και τα παιχνίδια για το UEFA Nations League είναι αυτά που πρωταγωνιστούν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Μάλιστα, η εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τη Φινλανδία, στο πρώτο ματς με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 14-11-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 41χρονος ημεδαπός και 55χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

58.7 εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν το δεκάμηνο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου του 2018 στα αεροδρόμια, αύξηση 9,9% σε σχέση με το 2017. Αύξηση 9,6% στο σύνολο των πτήσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos