Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου: «Ιερός πόλεμος»! Απειλούν με «πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις» οι κληρικοί!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ συνελήφθη έπειτα από εντολή δικαστή στο Μονακό, το πρωί της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας - Ιερώνυμος: Οι κληρικοί δεν θα είναι στο εξής δημόσιοι υπάλληλοι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας από τοπικό ναυτικό πρακτορείο, για το θάνατο 48χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος του Κ/Ζ “NORWEGIAN SPIRIT” σημαίας Μπαχάμες, προοερχόμενο απο Ρόδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.N. 64, 36χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο, τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό. Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 6/11/2018 στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), συνάντηση εκπροσώπων του Προεδρείου από τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Φέσσα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Άκης Σκέρτσο και τον Διευθυντή Απασχόλησης του ΣΕΒ κ. Χρήστο Ιωάννου με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Βρούτση Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ.κ. Θεόδωρο Καράογλου και Νότη Μηταράκη Αν. Τομεάρχες Εργασίας και τα επιτελεία τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944, προέκταση και ολοκλήρωση του έπους της Αλβανίας, των μακεδονικών οχυρών και της Μάχης της Κρήτης, υπήρξε έργο όλων των Ελλήνων που αντιτάχθηκαν, με τις όποιες δυνάμεις τους, στους κατακτητές και πολέμησαν για το πανάκριβο αγαθό της Ελευθερίας, ενάντια στο ναζισμό και το φασισμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακόμα μια σημαντική παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής που προωθεί συστηματικά τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απόφαση να ανακληθούν προληπτικά 74 προϊόντα καλλυντικής περιποίησης πήρε ο ΕΟΦ. Τα καλλυντικά αυτά ανακαλούνται υποχρεωτικά λόγω μη ενδεδειγμένης ποιότητας και με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos