Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Πόσες θερμίδες έχει ο χαλβάς; Πόση ποσότητα να καταναλώσω; Ποια είναι η διατροφική του αξία; Αν αναζητάτε τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

«Στο Νότιο Αιγαίο έχουμε επιτύχει τον υψηλότερο βαθμό συνεργασίας με τους Δήμους και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε. Οι προσωπικές απόψεις δεν μας αφορούν» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, απαντώντας σε Φώτη Χατζηδιάκο και Γιώργο Μαραγκό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης κυβόλιθων, δημιουργίας ειδικών διαδρομών ΑΜΕΑ και συντήρησης των πλακοστρώσεων στο νέο λιμάνι - Το έργο υλοποιείται εξ’ ολοκλήρου με αξιοποίηση δημοτικών πόρων και υπό την επίβλεψη της Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ελένης Καλπουρτζή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίστηκε και κατά το μήνα Μάρτιο, η ανοδική τάση αφίξεων στο λιμάνι της Πάρου η οποία είχε παρατηρηθεί εξάλλου και μέσα στους χειμερινούς μήνες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 28/03/2018, η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου επανέλαβαν σε όλους τους τόνους, επιδεικνύοντας παράλληλα τα επίμαχα έγγραφα, ότι για το αλιευτικό καταφύγιο στην Αλυκή, προσκομίστηκαν όλα τα απαιτούμενα προς αδειοδότηση έγγραφα και το έργο ξεκίνησε νόμιμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 28-3-2018 στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Πάρου Κωβαίος προσπάθησε να αποποιηθεί τις τεράστιες ευθύνες του, ψάχνοντας απεγνωσμένα εξιλαστήρια θύματα για να «φορτώσει» την αναστολή των εργασιών στο αλιευτικό καταφύγιο της Αλυκής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της Μεγάλης Δευτέρας στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς υπάρχουν αναμετρήσεις σε Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Πορτογαλία, Βέλγιο και Αγγλία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλά, αν και όχι ιδιαίτερα αισιόδοξα, είναι τα νέα για τον καιρό των επόμενων ημερών και για την Κυριακή του Πάσχα. Λίγες βροχές μόνο, όχι ιδιαίτερα έντονες, θα «ντύσουν» το σκηνικό από τη Μεγάλη Πέμπτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos