Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Ανεβαίνει η ένταση στη Συρία καθώς ο συριακός στρατός αρχίζει να αναπτύσσεται για να αντιμετωπίσει την τουρκική εισβολή στα βόρεια σύνορα της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2061].

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σημαντικό θέμα που δημιουργείται στις πολυκατοικίες είναι το μοίρασμα του κόστους αγοράς πετρελαίου για τη θέρμανση της πολυκατοικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ερντογάν προελαύνει προς την Συρία σκοτώνοντας Κούρδους, και μάλλον ήρθε η ώρα του Άσαντ... να αντιδράσει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα στον Οκτώβριο θα αρχίσουν να καταβάλλονται τα αναδρομικά των συνταξιούχων σε δόσεις, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος (Armagos), μετά από μια διαδρομή τεσσάρων δίσκων με τραγούδια ερμηνευμένα από νέους τραγουδιστές (Ξένια Ροδοθεάτου, Νίκος Βενετάκης, Άννα Λινάρδου), κυκλοφορεί ψηφιακά τον πρώτο “ορχηστρικό” του δίσκο, με τίτλο “The Lonely Piano”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τις διατάξεις του νόμου 4623/2019 που δημιουργούσαν μονοπαραταξικά Διοικητικά Συμβούλια Νομικών Προσώπων όπως είχε εντωπίσει το myota.gr έρχεται να διορθώσει ο Αναπτυξιακός Νόμος που κατατέθηκε την Τετάρτη στην Βουλή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην περιοχή Ρας αλ-Άιν της τουρκοσυριακής μεθορίου, τουλάχιστον δέκα πολίτες σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια επιδρομής της τουρκικής αεροπορίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα, στην Ερμούπολη της Σύρου, στο Ξενοδοχείο Διογένης, διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 19:36

Δραστηριότητες Ναυτικού Ομίλου Πάρου

Πολυνίκης όμιλος για 4η συνεχόμενη χρονιά όσες και οι φορές που διοργανώνεται ο συγκεκριμένος αγώνας ανακηρύχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου στον διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου 5-6/10/2109 στις νέες εντυπωσιακές του εγκαταστάσεις.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos