ΠΟΛΙΤΙΚΗ (2859)

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Αυγούστου, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου, των δημοτικών συμβούλων και των συμβούλων των κοινοτήτων του νησιού.

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Κώστα Ροκονίδα νεοεκλεγμένους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και μέλη της , επισκέφθηκε τον Χ.Υ.Τ.Α. τη Τρίτη 13 Αυγούστου, όπου ενημερώθηκε σχετικά από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Παρακαλούμε και πάλι για άμεσο πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας, καθώς και τον καθαρισμό της λίμνης στη γέφυρα και του χώρου που βρίσκονται οι άγκυρες, στο λιμάνι, ενόψει του εορτασμού των Εννιάμερων της Παναγίας.

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 20η του μηνός Αυγούστου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γιώργο Μπαρμπαρίγο, οι επιστολές με τη μορφή του εξαιρετικά επείγοντος που είχε ο ίδιος αποστείλει στις 7/8 προς αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πάρου, παραμένουν μέχρι σήμερα 16/8 αναπάντητες ενώ επιπλέον δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από το Δήμο προς ικανοποίηση των αιτούμενών του που αφορούν σοβαρά ζητήματα Δημόσιας Υγείας στη Νάουσα.

Καλείσθε την 19η Αυγούστου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:00π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πάρου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos