ΠΟΛΙΤΙΚΗ (2658)

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αν θέλαμε να χωρίσουμε σε βασικές κατηγορίες τα ζητήματα που απασχολούν μία δημοτική αρχή θα υπήρχαν στο μυαλό όλων δύο κεντρικές .

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 18-02-2019 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Καλείσθε την 14η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 15η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ Πάρου με θέμα: «Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ».

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ΣΥΔΙΣΑΠΑ διεκδικεί με αξιώσεις την επαναβράβευσή του πάνω στο θέμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην 3η διεθνή έκθεση Verde Tec.

Μετά την βράβευση του ΣΥΔΙΣΑΠΑ για το παραμύθι «Αλίκη η Χελώνα» που έγραψε για λογαριασμό του ο Δρ .Αντώνης Γάκης , φέτος διεκδικεί ξανά βράβευση για τη πολιτιστική εκπαιδευτική δράση που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο σε συνεργασία με το «Κάθε Κουτί Μετράει» και την Φωτοκύκλωση και αφορούσε μαθητές των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων της Πάρου και της Αντιπάρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑΠΑ και δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Πετρόπουλος εκφράζει την αισιοδοξία του πως θα καταφέρει και φέτος να προβάλει ξανά την Πάρο και την Αντίπαρο για την οικολογική τους συνείδηση, παρά τον μεγάλο συναγωνισμό της διεθνούς έκθεσης Verde Tec.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

as parou 265x280