Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου

01 Νοεμβρίου 2011 17:31

Προς Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου Λ.Κοντό

Κύριε Πρόεδρε,

Σας είναι γνωστά τα μεγάλα στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές σχολικές μονάδες του νησιού μας και ιδιαίτερα το Γυμνάσιο Πάρου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Το τελευταίο διάστημα μετά από σχετική ενημέρωση που είχαμε με δική μας πρωτοβουλία αλλά και μετά από συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Παροικίας, είναι βέβαιο ότι, οι όποιες προωθούμενες λύσεις για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων δεν παρουσιάζουν καμία εξέλιξη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, εδώ και πολύ καιρό.

Ταυτόχρονα σας είναι γνωστά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία δυο μήνες από την έναρξη του σχολικού έτους, ως αποτέλεσμα της αντιεκπαιδευτικής κυβερνητικής πολιτικής (κενά εκπαιδευτικών- έλλειψη σχολικών βιβλίων- προβλήματα με την 2η ξένη γλώσσα).

Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη άμεσα η σύγκληση θεματικού Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τα παραπάνω είτε γιατί σε αυτά εμπλέκεται άμεσα η Δημοτική Αρχή είτε γιατί αποτελούν καυτά προβλήματα της πλειοψηφίας της κοινωνίας του νησιού μας και επομένως η Δημοτική Αρχή οφείλει να πάρει θέση.

Κύριε Πρόεδρε,

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε σχετικά τις προθέσεις σας, ώστε σε περίπτωση διαφορετικής εκτίμησης από μέρους σας, να εκφράσουμε σχετικό αίτημα σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου με βάση τα προβλεπόμενα από τον νόμο.

Για την «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου»

ο επικεφαλής της παράταξης

Κωνσταντίνος Ροκονίδας

Δημοτικός Σύμβουλος  {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos