Επίσκεψη ομάδας Αυστριακών Δημοσιογράφων στην Πάρο

23 Ιουνίου 2015 14:49

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και τον Tour Operator "Springer Reisen" φιλοξένησε την προηγούμενη εβδομάδα ομάδα έγκριτων Αυστριακών δημοσιογράφων κορυφαίων έντυπων μέσων ενημέρωσης όπως: "Κleine Zeitung", "Krone", "Woche", "Monat", "Orf", "Salzburger Nachrichten","Weekend", "Im süden", "Grazetta", "Salzburger Fenster Sowie Krone Bun", "Kurier Presse", "Tip und Traveller", στο πλαίσιο τουριστικής προώθησης και προβολής του νησιού. Ανάμεσα τους βρισκόταν ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Ιωάννης Ραφαλιάς και η ιδιοκτήτρια του T.O. "Sprienger Reisen"κ. Andrea Springer.

Οι δημοσιογράφοι μαγεύτηκαν από την ιστορία, τα μνημεία, την παράδοση την φυσική ομορφιά, την γαστρονομία του νησιού και την φιλοξενία των κατοίκων του. Την παράσταση έκλεψαν ο μοναδικός ναός της Εκατονταπυλιανής και η απαράμιλλη ομορφιά του φυσικού τοπίου της περιοχής των Κολυμπηθρών.

Κατά την παραμονή τους στο νησί ο κ. Ιωάννης Ραφαλιάς και η κ. Andrea Springer συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Μάρκο Ι. Κωβαίο, με τον οποίο συζήτησαν σχετικά με την προβολή και προώθηση της Πάρου ως τουριστικό προορισμό στο αυστριακό κοινό. Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι η Πάρος αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη και κάθε βαλάντιο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos