Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

03 Ιουνίου 2016 15:03

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 07/06/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση τευχών δημοπράτησης για την «Προμήθεια καυσίμων Δήμου Πάρου και των Νομικών του Προσώπων» και προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

ΘΕΜΑ 2ο: Παράδοση – Παραλαβή του υποέργου με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού θραύσης – κοσκίνησης αδρανών και συνοδών ειδών» της πράξης με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού Χ.Υ.Τ.Α. Πάρου -Αντιπάρου» με κωδικό MIS 355435, για το τμήμα 1: «Προμήθεια ενός (1) κάδου θραυστήρα, ενός (1) κάδου κόσκινου και ενός (1) ηλεκτρομαγνήτη διαχωρισμού» και για το τμήμα 2: «Προμήθεια ενός (1) ερπυστριοφόρου εκσκαφέα με κάδο και σφυρί» στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πάρου Αντιπάρου ( Σ.Υ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α.) κύριο του έργου

ΘΕΜΑ 3ο: Γνωμοδότηση Δ.Σ. επί της Μ.Π.Ε. που αφορά : «Λιμενικά έργα (Νέα και υφιστάμενα) Αλιευτικού καταφυγίου Νάουσας Πάρου».

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια α) λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού, β)ηλεκτρολογικού υλικού για την συντήρηση και επισκευή φωτιστικών σωμάτων.

ΘΕΜΑ 5ο: Παράταση σύμβασης συγκοινωνιακού έργου Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση νέου φωτιστικού σώματος δημοτικού φωτισμού

ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης Δ.Σ. για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού και σύναψη δημοσίων συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 61 του Ν.3979/2011.


ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης για τα παραχωρηθέντα ακίνητα στην ΚΔΕΠΑΠ.

ΘΕΜΑ 9ο: Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ , ΚΠΠΑ για το έτος 2016.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση ανάληψης υποχρέωσης, δέσμευσης και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων.

ΘΕΜΑ 11ο: Προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού φανερού διαγωνισμού για την εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου στην περιοχή της Δ.Κ. Πάρου, για χρήση στάθμευσης οχημάτων.

ΘΕΜΑ 12ο: Προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού φανερού διαγωνισμού για την εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου στην περιοχή της Δ.Κ. Αρχιλόχου για χρήση στάθμευσης οχημάτων.

ΘΕΜΑ 13ο: Εκτέλεση έργου «Συντηρήσεις σχολείων 2015» κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

ΘΕΜΑ 14ο: Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών (παρ.1 άρθρο 26 του Ν.Δ. 318/69).


ΘΕΜΑ 15ο: Προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού φανερού διαγωνισμού για την εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου στην περιοχή της Δ.Κ. Νάουσας για σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

ΘΕΜΑ 16ο: Χρηματοδοτήσεις Συλλόγων.

ΘΕΜΑ 17ο: Τοποθέτηση συστήματος ηλεκτρονικής πληροφόρησης (infokiosk) στην Νάουσα.

ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας σε στάσεις αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο Πάρου» της ομώνυμης πράξης με κωδικό ΟΠΣ 352354.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση προμήθειας αναμνηστικών καλαθιών με τοπικά προϊόντα για τα κρουαζιερόπλοια που θα προσεγγίσουν την Πάρο το 2016.

ΘΕΜΑ 20ο: Άδεια διαμόρφωσης χώρου έξω από το κατάστημα του κ. Παπακωνσταντίνου Δημήτριου στον Περιφερειακό Παροικίας Δ.Κ. Πάρου.

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου, του κ. Νικηφόρου Κυπραίου, της κ. Αλιπράντη Κων/νας και του κ. Σταύρου Καραχάλιου.

ΘΕΜΑ 22ο: Λήψη απόφασης για παραχώρηση χώρου στο ΧΥΤΑ για εγκατάσταση συστήματος επεξεργασίας αστικών στερεών απορριμμάτων.

ΘΕΜΑ 23ο : Λήψη απόφασης επί αίτησης Καβάλλη Δ. Γεωργίου για μεταφορά δημοτικής πέργκολας.

ΘΕΜΑ 24ο: Αποδοχή πρότασης - προσφοράς για τοποθέτηση συστήματος ευφυούς διαχείρισης θέσεων στάθμευσης και ενημέρωσης πολιτών.

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Σαραντινός Χριστόδουλος – Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos