Εγκαίνια Νηπιαγωγείου Αγκαιριάς Πάρου

14 Ιουνίου 2016 11:30

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 ο Δήμος Πάρου εγκαινίασε το κτήριο του Νηπιαγωγείου Αγκαιριάς Πάρου.

Το έργο «Κατασκευή Νηπιαγωγείου Αγκαιριάς ν. Πάρου» χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2007-2013, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου» μέσω του άξονα προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη & Ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου»

Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 1.480.000,00 € και μετά την έκπτωση που προσφέρθηκε κατά τη διεξαγωγή της δημοπρασίας, η σύμβαση ανέρχονταν στις 857.641,17 €. Το έργο κατασκευάστηκε την χρονική περίοδο 2013-2016 και κόστισε τελικά 733.049,12 € .

Το έργο αφορούσε την κατασκευή νηπιαγωγείου τριών αιθουσών με γραφείο δασκάλων, κουζίνα, wc, wc για Α. Μ. Ε. Α. και εσωτερικό προαύλιο χώρο. Επίσης σε ξεχωριστό κτίριο βρίσκεται η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και εξωτερικό θέατρο με κερκίδες, τα οποία έχουν και ανεξάρτητη είσοδο οπότε να μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις χωρίς να προκληθεί όχληση στο σχολείο. Επίσης έγινε και η τσιμεντόστρωση της οδού πρόσβασης από τον επαρχιακό Παροικίας-Αλυκής προς το νηπιαγωγείο, μήκους περίπου 400μ.

Στη τελετή των εγκαινίων παρευρέθησαν ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο Έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αγκαιριάς, τα παιδιά και πολλοί γονείς.

Για το Δήμο Πάρου τα ζητήματα της εκπαίδευσης, αποτελούν προτεραιότητα και πάντα θα είναι στο πλευρό των μαθητών και των δασκάλων τους για τη δημιουργία σχολείων ανοικτών στην κοινωνία και τον κόσμο, σχολείων που θα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos