Σημαντική διάκριση για το ΣΥΔΙΣΑΠΑ στο πλαίσιο της 2ης διεθνούς έκθεσης Verde Tec

03 Μαρτίου 2018 13:33

Μια σημαντικότατη διάκριση για το ΣΥΔΙΣΑΠΑ και τα νησιά της Παρου και της Αντιπάρου φέρνει η βράβευση του δίγλωσσου οικολογικού παραμυθιού Αλίκη η Χελώνα , του συγγραφέα και καθηγητή Περιβαλλοντος Δρ.Αντωνη Γάκη που έγινε την Παρασκευή 2 Μαρτίου στην τελετή βράβευσης των ΟΤΑ και των ΦΟΣΔΑ όλης της Ελλάδας στα πλαίσια της 2ης διεθνούς έκθεσης Verde Tec που πραγματοποιήθηκε στο Mec Παιανιας .

Μπροστά στους εκπροσώπους των κομμάτων , δεκάδες δημάρχων και φορέων της χώρας ο ΣΥΔΙΣΑΠΑ κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων για την μοναδικη του πρωτοβουλία στην κατηγορία περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση στην εκπαίδευση .

Το βραβείο παρέλαβε ο μικρός Πέτρος από το δημοτικό της Νάουσας γεγονός που ενθουσίασε το κοινό και κάλεσε ολους τους παρευρισκόμενους να επισκεφτούν τα νησιά μας για να δουν την ομορφιά αλλά και την καθαριότητα που για όλους τους μαθητές αποτελεί τρόπο ζωής.

Μετά την βράβευση μοιράστηκε το παραμύθι σε ολους τους συνέδρους μέσα στην πάνινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων του ΣΥΔΙΣΑΠΑ .Η βράβευση αυτή εκτός ότι αποτελεί μια διεθνή αναγνώριση των προσπαθειών που γίνονται στα νησιά μας είναι και μια πρώτης τάξεως διαφήμιση για τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos