Aπό τους Δήμους η έκδοση νέων και θεώρηση-ανανέωση των παλαιών αλλά και νέων αδειών Υπαίθριου Εμπορίου

15 Μαρτίου 2018 18:48

Ενημερώνουμε ότι η έκδοση νέων και θεώρηση-ανανέωση των παλαιών αλλά και νέων αδειών Υπαίθριου Εμπορίου , δεν θα γίνεται πλέον (όσον αφορά το πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο και τις άδειες άσκησης υπαίθριου εμπορίου παραγωγού) από τις Περιφέρειες(Περιφερειακά Συμβούλια αυτών ή/και τις Υπηρεσίες των Τμημάτων Εμπορίου ή των Αποκεντρωμένων Τμημάτων Ανάπτυξης ) αλλά από τους οικείους Δήμους της μόνιμης κατοικίας των αδειούχων, σύμφωνα με το Ν. 4497/2017 (ΦΕΚ 171 Α’).

Για τον λόγο αυτό οι υφιστάμενοι φάκελοι που τηρούταν στο φυσικό και ηλεκτρονικό αρχείο των υπηρεσιών μας αποστέλλονται ή έχουν αποσταλεί ήδη στο Δήμο της μόνιμης κατοικίας των δικαιούχων, όπως εκείνοι εμφανίζονταν στα αρχεία των υπηρεσιών μας .

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι σχετικοί αδειούχοι που ασκούν αυτές τις δραστηριότητες , ενημερώνονται σε ποιους Δήμους πρέπει πλέον να απευθύνονται για τις ενέργειες τους ( σύμφωνα με το Ν. 4497/2017 (ΦΕΚ 171 Α’), από τον Πίνακα που παραθέτουμε παρακάτω και στον οποίο αναφέρουμε τα στοιχεία όσων αδειούχων οι φάκελοί τους υπήρχαν στην Υπηρεσία μας (είναι δεν είναι ενεργές οι άδειές τους) και τον Δήμο , στον οποίο μεταφέρθηκαν .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos