Απάντηση σε σχόλιο του Αντιδημάρχου Πάρου σε κοινωνικό δίκτυο του psts.gr

23 Μαρτίου 2018 20:19

Η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr δημοσίευσε στις 19 - 3 - 2018, άρθρο με τίτλο " Ανύπαρκτα" τα Μ.Μ.Ε της Πάρου για την Δημοτική Τουριστική Επιτροπή του νησιού".

Το άρθρο δεν αναφέρεται εις βάρος προσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου και πολύ περισσότερο εις βάρος σας. Εσείς σχολιάσετε το άρθρο, πιθανώς γιατί αισθανθήκατε ότι θίγεστε, εκτός κι αν έχετε λόγους.
Σε ότι αφορά τη λάσπη που έχετε φάει όπως γράφετε στο σχόλιό σας, το μέσο μας θα έπρεπε να το είχατε εξαιρέσει. Σε ότι αφορά την προβολή του νησιού εκτός Πάρου και εκτός Ελλάδας, αυτό γίνεται από όλα τα μέσα ενημέρωσης της Πάρου που συμβάλλουν το καθένα με τις δικές του δυνάμεις, όπως εσείς γράφετε.

Ειδικότερα δε, το psts.gr, πολλές φορές την εβδομάδα με τις αναρτήσεις του, "βγάζει" το νησί εκτός Πάρου, εντός και εκτός Ελλάδας, παρά τη δική σας άρνηση να το δεχτείτε.

Σε ότι αφορά την τουριστική ανάπτυξη γενικότερα, θεωρούμε ότι έχουμε συμβάλλει τα μέγιστα. Έχουμε πράξει πολλά περισσότερα και μάλιστα με δικές μας δυνάμεις, χωρίς να εισπράξουμε ούτε καν ηθική αμοιβή και χωρίς βεβαίως να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα του παριανού λαού. Η "εξωστρέφεια" που αναφέρετε, υπηρετείται βεβαίως από μια διαφήμιση επιμελημένη από εταιρεία, η οποία ενδεχομένως να είναι πολύ καλή.

Ποιός όμως σε μόνιμη, καθημερινή βάση προβάλλει το νησί προς τα έξω αν όχι τα τοπικά ενημερωτικά μέσα τα οποία παρουσιάζουν αδιάλειπτα όλα τα θέματα του νησιού εντός και εκτός Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια;

Τέλος, σε ότι αφορά το θέμα που θίξατε για τη βοήθεια που μας ζητήσατε και δεν, όπως ισχυρίζεστε, σας προσφέραμε, ίσως το χρησιμοποιείτε ως άλλοθι. Εμείς είμαστε ιδιωτικό μέσο ενημέρωσης, βιοποριζόμαστε από αυτή τη δουλειά και δεν μπορεί η γνώση και η εμπειρία μας να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Συνεπώς, εμείς δεν προσβάλαμε ούτε απαξιώσαμε κανέναν, εσείς επιχειρείτε τώρα να το κάνετε προς εμάς. Και εν πάση περιπτώσει, αν κρίνετε ότι μπορούμε να συμβάλλουμε στην προβολή της Πάρου θα το κάνουμε, αρκεί βεβαίως να μην γινόμαστε αντικείμενο χρησιμοποίησης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos