Κώστας Μπιζάς: Ένας ολόκληρος χρόνος για να εγκριθούν δύο εργολαβίες

06 Ιουλίου 2018 14:10

Σην τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα επαρχεία αναφέρεται ο Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Κώστας Μπιζάς.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι για να εγκριθούν δυο εργολαβίες 20 χιλ. και 74 χιλ. αντίστοιχα πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος.
Αυτοί που ψήφισαν των Καλλικράτη, συνεχίζει ο Έπαρχος, και οδήγησαν στην πλήρη υποστελέχωση των Επαρχείων θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνουν απολογισμό και όχι να μας κουνάνε το δάκτυλο.
Ο Καλλικράτης ανέφερε ότι όλη η οδοποιία θα μεταφερθεί στους Δήμους οπότε όλοι οι μηχανικοί του Επαρχείου Πάρου έφυγαν για άλλα μέρη ή πήγαν στη Δήμο Πάρου. Συνεπώς ποιοι υπάλληλοι θα ασχοληθούν και θα παρακολουθήσουν τους διαγωνισμούς, διερωτάται ο Έπαρχος Πάρου.

Τέλος ο κ. Μπιζάς δηλώνει ότι θα ζητήσει άμεσα προγραμματικές συμβάσεις με τον Δήμο Πάρου που έχει στελεχωμένη υπηρεσία.

Τα δύο έργα στα οποία αναφέρεται ο Έπαρχος Πάρου είναι «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Πάρου 2017» και «Συντήρηση καθαρισμός τάφρων επαρχιακού οδικού δικτύου ν Πάρου 2017»

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos