Πάρος: Σόου χυδαιότητας στο Δημοτικό Συμβούλιο με άσεμνες χειρονομίες και βαριά «γαλλικά»! (Βίντεο)

17 Νοεμβρίου 2018 21:39

Ένα άκρως ντροπιαστικό περιστατικό, κόλαφος για την πολιτική μας παιδεία ως πολιτών, συνέβη στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου το βράδυ της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου κατά τη συζήτηση θέματος που αφορούσε στην ανεύρεση χώρου που θα λειτουργεί ως καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο νησί.

Η συζήτηση πάνω στο θέμα ήταν μακρά και έντονη, οι διάλογοι καυτοί και τα νεύρα τεντωμένα καθώς το πινγκ – πονγκ επιχειρημάτων και θέσεων έβαλε «φωτιά» στο σκηνικό ανεβάζοντας το επίπεδο των αντιπαραθέσεων στα ύψη.

Μέσα σε ένα τέτοιο τεταμένο κλίμα, ο διάλογος μεταξύ του δημοτικού συμβούλου κ. Μαλινδρέτου και της κας. Ελευθεριάδου Προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου PAWS, είχε μια απρόσμενη, απρόκλητη εξέλιξη! Πολίτης που προφανώς δεν συμφωνούσε με την τροπή της συζήτησης, παρενέβη κάποια στιγμή μεταξύ του διαλόγου των δύο και «στόλισε» με πολλά ανήκουστα «γαλλικά» τον δημοτικό σύμβουλο, σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας που δεν έλεγε να σταματήσει!

Τελικά, μετά την φορτισμένη ευλόγως αντίδραση του συμβούλου στο χύδην υβρεολόγιο, παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι στην αίθουσα και ο θερμόαιμος πολίτης κατευθύνθηκε τελικά έξαλλος προς την έξοδο χωρίς ωστόσο να έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη! Λίγο πριν αποχωρήσει εξαγριωμένος, προέβη σε μια άσεμνη, προσβλητικότατη και χυδαία χειρονομία που άφησε άφωνους τους πάντες εντός της αίθουσας.

Το προκλητικότατο «σόου» του πολίτη, ο οποίος σημειωτέον είναι αλλοδαπός, δεν προσέβαλε μόνο βάναυσα τους παρευρισκόμενους πολίτες και δημοτικούς συμβούλους αλλά και τον ίδιο το θεσμό της Συνεδρίασης προκαλώντας αποτροπιασμό και οργή.
Η πλειοδοσία σε βαριές ύβρεις και η αποκρουστική «παντομίμα» του, έκαναν για λίγα λεπτά άνω – κάτω την αίθουσα, μέχρι που τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν κάπως με τη λήξη του πρωτοφανούς περιστατικού και την αποπομπή του θερμοκέφαλου αλλοδαπού από το χώρο.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos