Πρόσκληση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

10 Δεκεμβρίου 2018 15:11

Καλείσθε την 14η Δεκεμβρίου 2018 ,ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας Δήμου Πάρου σε τρίτους με αντάλλαγμα κατόπιν δημοπρασίας και καθορισμός χώρων δημοπράτησης .

Θέμα 2ο Παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας Δήμου Πάρου σε τρίτους με αντάλλαγμα για τους έχοντες το δικαίωμα της χρήσης άνευ δημοπρασίας (όμοροι).

Θέμα 3ο Γνωμοδότηση εκ νέου για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων(τροποποίηση Α.Ε.Π.Ο.) που αφορά : «Κατασκευή και λειτουργία σταθμού βιομάζας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος500 kw με καύση βιορευστών (μη βρώσιμα φυτικά έλαια) από την εταιρεία “RENECO OE” σε γήπεδο εμβαδού 66,32 m2 στη θέση « Ράχες» του Δήμου Πάρου.

 

Ο Πρόεδρος

της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos