Πρόσκληση Δημάρχου Πάρου σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο σχετικά με το αεροδρόμιο Πάρου

17 Δεκεμβρίου 2018 14:28

Αξιότιμοι Φίλοι,


Στις 22 Οκτωβρίου 2018, στείλατε υπόμνημα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα την "τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων του αερολιμένα Πάρου". Στο κείμενό σας εκφράζετε τον προβληματισμό σας σχετικά με την αποσταθεροποίηση του τοπικού οικοσυστήματος, την αλλοίωση της τοπικής κληρονομιάς, ενώ αναφέρεστε και στην τουριστική ανάπτυξη της Πάρου.

Όπως ενδεχομένως ήδη γνωρίζετε, βασική προγραμματική μας αρχή ήταν η δημόσια διαβούλευση, γι΄αυτό πετύχαμε τόσα πολλά σε μόλις πέντε χρόνια. Επειδή λοιπόν πιστεύουμε στον εποικοδομητικό δημόσιο διάλογο, σας προσκαλούμε σε ανοιχτή δημόσια συζήτηση για να ακούσουμε τις ανησυχίες σας, να σας εξηγήσουμε γιατί στηρίζουμε την επέκταση του υπάρχοντος διαδρόμου απογείωσης - προσγείωσης και να σας παρουσιάσουμε το σχέδιό μας για την μετεξέλιξη της Πάρου σε νησί - πρότυπο αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης.

Μπροστά μας έχουμε να διαχειριστούμε πλήθος καινούργιων προκλήσεων, οι οποίες απορρέουν από το μετασχηματισμό της τοπικής οικονομίας. Δεν είναι ώρα για να δημιουργούμε αποκλεισμούς, η γνώμη και η συμμετοχή όλων είναι αναγκαίες για να συνεχίσουμε δυναμικά να βελτιώνουμε τον τόπο μας.
Ευχόμαστε να ανταποκριθείτε θετικά στο κάλεσμά μας.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Πάρου
Μάρκος Κωβαίος.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos