Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

25 Φεβρουαρίου 2019 21:30

Καλείσθε την 01η Μαρτίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2019.

Θέμα 2ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου για χρήση αποθήκης και δημιουργίας πράσινου σημείου, στη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας ,προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και αγορά ακινήτου για χρήση χώρου στάθμευσης ,στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου ,προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου.
Θέμα 4ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Νεότητας, στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου ,προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου.
Θέμα 5ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας, στην ευρύτερη περιοχή της Παροικίας, στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου , προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου.
Θέμα 6ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας ,πλειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκποίηση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς του Δήμου Πάρου.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos