Είσαι υποψήφιος; Μάθε πως θα προβάλεις την υποψηφιότητά σου τώρα!

29 Μαρτίου 2019 21:40

PSTS.GR: Κορυφαίοι στην ενημέρωση, τώρα και στην πρώτη γραμμή των Εκλογών!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, το κορυφαίο σε επισκεψιμότητα έγκυρο, αντικειμενικό και αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης της Πάρου με πολλές χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες – αναγνώστες και μεταξύ των κορυφαίων διαδικτυακών μέσων στις Κυκλάδες, είναι κοντά σας τώρα και στις εκλογές.

Ειδικό ένθετο που έχει δημιουργηθεί στην αρχική σελίδα της εφημερίδας είναι αφιερωμένο στις αυτοδιοικητικές προσεχείς εκλογές και στην προβολή των υποψηφίων.

Μπορείτε τώρα να αξιοποιήσετε τη δυναμική του διαδικτυακού ενημερωτικού μέσου psts.gr και να διαφημίσετε την υποψηφιότητά σας με πληρότητα (βιογραφικό, συμμετοχή στα κοινά, δραστηριότητες κ.λ.π.) εξασφαλίζοντας έτσι άμεση, απρόσκοπτη προβολή σε 24ωρη βάση.

Η συνεχής ροή ειδήσεων μέσα από δεκάδες θεματικές ενότητες και η τεράστια επισκεψιμότητα του μέσου, είναι βέβαιο ότι θα προωθήσουν στο μέγιστο βαθμό την υποψηφιότητά σας σε μια προβολή που θα έχει τη σφραγίδα - του καταξιωμένου εδώ και χρόνια - κύρους της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr.

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου στέλνοντας email εδώ και άμεσα θα ενημερωθείς για την προβολή σου!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos