Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Γιώργος Σκλαβούνος υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Μάρκου Κωβαίου «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη»

09 Μαϊος 2019 15:27

Την υποψηφιότητά του ως τοπικού συμβούλου στην Δημοτική Κοινότητα Παροικίας με τον δημοτικό συνδυασμό «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μάρκο Κωβαίο, ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Σκλαβούνος.

O κ. Γιώργος Σκλαβούνος, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με πολυετή δράση στην Πάρο είναι γνωστός στο νησί για τις ιδιαίτερες κοινωνικές του ευαισθησίες.

Έχει συμμετάσχει στην περισυλλογή των ναυαγών του πλοίου Σαμίνα, ήταν ο πρώτος που με το αλιευτικό σκάφος «Ραφαέλα Μαρία» προσέτρεξε στο σημείο του Ναυαγίου Πόρτες έχοντας καταγραφεί στο ημερολόγιο του Λιμεναρχείου Πάρου. Έχει τιμηθεί από την Πολιτεία (Πρόεδρος Δημοκρατίας, τότε κυβέρνηση Σημίτη, τον αρμόδιο Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Χρ. Παπουτσή). Έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ξένα τηλεοπτικά κανάλια (αμερικανικό, γαλλικό) και έχει κληθεί πολλές φορές ως μάρτυρας στις δίκες που ακολούθησαν για τα αίτια του Ναυαγίου.

Σε μήνυμα που αφορά την υποψηφιότητά του ο κ. Γιώργος Σκλαβούνος αναφέρει τα εξής:

Επιλέγοντας την Παροικιά, εδώ και τρεις δεκαετίες, για να ζήσω, να εργαστώ και να δημιουργήσω οικογένεια και συμμετέχοντας ενεργά στα συλλογικά δρώμενα, μέσα από Συλλόγους, Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων «Μαντώ Μαυρογένους», Αντιπρόεδρος, Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων, μέχρι πρότινος Πρόεδρος, γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η Παροικιά μας, αλλά και τα προβλήματα που συνυφαίνονται με τον Τουρισμό, κύρια παραγωγική απασχόληση όλων μας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι για να επιλυθούν τα προβλήματα, χρειάζεται Βούληση, αλλά χρειάζονται κι άνθρωποι με γνώση και πείσμα για να παλέψουν προς την επίλυσή τους.

Ως Δημότης Παροικιάς κι ένας από εσάς, σας διαβεβαιώνω ότι έχω την πρόθεση, την όρεξη, τη δύναμη αλλά και το χρόνο να εργαστώ παραγωγικά και δημιουργικά για τον τόπο μας, την Παροικιά, ώστε να υλοποιηθούν οι νέοι στόχοι που βάζει η παράταξή μας «ΠΑΡΟΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ», με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Μάρκο Κωβαίο και σε συνεργασία με τους επαγγελματίες κι αρμόδιους φορείς της Παροικιάς, σε πνεύμα συνεργασίας, να συμβάλουμε ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, να αλλάξουμε την εικόνα της, οδηγώντας την Πρωτεύουσα του Νησιού μας, στη θέση που της αξίζει, για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ, με λιγότερα προβλήματα καθημερινότητας, για όλους μας, τους επισκέπτες μας, αλλά κυρίως για τους Νέους μας και τα παιδιά μας.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα, να έχω τη Στήριξη σας, τιμώντας με, με την ψήφο σας!!!
Για μια πιο Ανθρώπινη κ Φιλόξενη Παροικιά, επιμένουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην Πράξη!!!

Γιώργος Σκλαβούνος
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος
Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς Πάρου

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr