Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

14 Ιουνίου 2019 12:36

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 18/06/2019 και ώρα 13.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Πάρου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το πρόγραμμα «Καταπολέμηση κουνουπιών για το έτος 2019»
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση σύναψης συμφωνητικού για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων μεταξύ του Δήμου Πάρου και των Φιλοζωικών Σωματείων «Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου-PAWS» και «Σύλλογος Φιλόζωων Εθελοντών Πάρου-Φ.Ε.Π.»
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Σαρρή-Παπακυρίλλου Θεοδώρα

ΘΕΜΑ 3ο: Αίτημα του κ. Ανδρεόπουλου Ιωάννη για παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου στην περιοχή Αγ. Άννας Παροικίας για την εκδήλωση τελετής ανοίγματος Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Αυστρίας στην Παροικία
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος

ΘΕΜΑ 4ο: Αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής για διάθεση του χώρου του αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών Νάουσας για την πραγματοποίηση στατικής έκθεσης οχημάτων εποχής
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Βατίστας Ρούσσος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos