ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου - Εθνικές εκλογές 7ης Ιουλίου

22 Ιουνίου 2019 12:12

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητά μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου, σας καλώ να δώσετε δυναμικά το παρόν σας και να είστε ενεργοί, όχι μόνο κατά την ημέρα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, αλλά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.


Όλοι γνωρίζουμε ότι για τα νησιά μας, την Πάρο και την Αντίπαρο, είναι μια δύσκολη περίοδος, γιατί οι περισσότεροι από εμάς έχουν ως κύρια παραγωγική ασχολία τον Τουρισμό· όμως όταν θέλουμε μπορούμε, και μπορούμε να το αποδείξουμε στην πράξη, δίνοντας τη μεγάλη μάχη για τη ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ που όλοι ονειρευόμαστε.

Το ψηφοδέλτιο της Νίκης για τις Κυκλάδες, έχει ως ακολούθως:
Βακόνδιος Γεώργιος
Βρούτσης Ιωάννης
Καφούρος Μάρκος
Μονογιού Κατερίνα
Πρίνια Δέσποινα
Φόρτωμας Φίλιππος

Μπορείτε να βάλετε από ένα μέχρι και δύο σταυρούς.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσει προεκλογικό περίπτερο της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ (σύμφωνα με την απόφαση της Διακομματικής επιτροπής αρ. πρωτ. 9060/18-06-2019), μεταξύ Orange Kαφέ και Κατάστημα Μάρκου Μπιζά, καθημερινά μέχρι και τις 7 Ιουλίου από τις 10:00 έως 22:00, όπου θα δίνονται πληροφορίες και θα διανέμεται εκλογικό υλικό.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον αγώνα για την Πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας για να είναι η Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση με ισχυρή αυτοδυναμία!

Η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου
Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos