Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πάρου…

01 Σεπτεμβρίου 2019 15:56

Χωρίς εκπλήξεις, ορίστηκαν σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις Αντιδημάρχων καθώς και τη θέση του Προέδρου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαϊου.


Όπως σας είχαμε άλλωστε ενημερώσει με χθεσινό άρθρο μας, οι Αντιδήμαρχοι είναι τέσσερις και τα ονόματά τους, όπως είχαμε προαναφέρει είναι τα εξής: Δώρα Σαρρή, Βατίστας Ρούσσος, Ηλίας Κουντρομιχάλης και Παναγιώτης Κεμπάμπης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κεμπάμπης θα αναλάβει θέση Αντιδημάρχου με αρμοδιότητα τα θέματα της Παροικίας, πόστο το οποίο δημιουργείται για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πάρου κ. Μ. Κωβαίου ώστε να δοθεί έμφαση και να «τρέξουν» ζητήματα που αφορούν στην πρωτεύουσα της Πάρου.

Χωρίς καμία έκπληξη επίσης, ανακοινώθηκε και το όνομα του Προέδρου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου. Τη θέση αναλαμβάνει ο 26χρονος κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο νεότερος μέχρι στιγμής Πρόεδρος στην ιστορία του θεσμού στο νησί.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Σάμιος Αθανάσιος του Πέτρου και Γραμματέας η κ. Μανωλάκη - Κονταράτου Θεοδοσία

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos