×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014 - Psts.gr
Παρακολουθήστε τις δηλώσεις των δύο αντιπάλων καθώς και τα επινίκια στο δημοτικό συνδυασμό του νικητή των εκλογών
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώνεται, ότι με την αριθ. φακ: 221.10-2/2014, αριθ. Σχ. 5508/23-05-2014 Απόφαση Αρχηγού Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., προκηρύχτηκε διαγωνισμός για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, εκατόν δέκα (110) δόκιμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014 16:45

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑΠ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τετάρτη 28 Μαΐου Εσπερινός και Λιτανεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ώρα 8:30μμ στην αίθουσα της Αγροτολέσχης με την συμμετοχή της χορωδίας του συλλόγου υπό την διεύθυνση του κ.Αστέριου Ρήγα .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Βελτίωση Ισόπεδων Κόμβων στο Οδικό Δίκτυο», σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, Τρίτη 27 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιούνται κατασκευαστικές εργασίες στους εξής κόμβους:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των Περιφερειακών Εκλογών. Το Νότιο Αιγαίο γύρισε σελίδα, ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι ο νέος Περιφερειάρχης (αναλαμβάνει τα καθήκοντά του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας ξεκίνησε σήμερα η μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων για 105.000 μαθητές που θα διεκδικήσουν μία θέση στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εως την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos