Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν.3852/2010 & της εγκυκλίου 43/6-8-2014 (αρ. πρωτ 30565) του Υπουργείου Εσωτερικών περί εκλογής Προεδρείου και μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 17/12/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια μαζική και ενθουσιώδη εκδήλωση οι Παλαιστίνιοι της Αθήνας και οι φίλοι τους γιόρτασαν τη ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 17η Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαπλέοντες το πέλαγος της αγάπης και της ευσπλαχνίας του Θεού, φτάσαμε και πάλι ενώπιον της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και της υποδοχής της νέας χρονιάς 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείστε την 15η Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

(Σημ: Απολογισμός διετίας, καθ' υπέρβαση του άρθρου 13 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η χώρα πρέπει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις που σχετίζονται με τη συμμετοχή της στον ενιαίο χώρο της Σένγκεν, τόνισε ο πρωθυπουργός απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη για τη διαχείριση του προσφυγικού, στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν θα μετατραπεί σε αποθήκη μεταναστών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 12:43

Τα τέσσερα κλειδιά για εισαγωγή σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

• Αποσυνδέονται οι επιδόσεις του Λυκείου από τις εξετάσεις. • Σε 33% από 24% η συνεισφορά του μαθήματος αυξημένης βαρύτητας. • Ποιες σχολές επηρεάζει η βαθμολογία στο μάθημα-μπαλαντέρ. • Ο νέος αλγόριθμος για τον υπολογισμό των μορίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βρετανική αστυνομία πυροβόλησε άνδρα στο βόρειο Λονδίνο κατά την διάρκεια επιχείρησης- που δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία- όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos