Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Λίγες ημέρες απομένουν ως τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει τι θα ψηφίσουν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΟΦ με την οποία ζητά την ανάκληση παρτίδων του αποχρεμπτικού σιροπιού Mucosolvan.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα τραπεζογραμμάτια διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως είναι το «ολόγραμμα» στην πάνω δεξιά γωνία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξησαν κατά περίπου 3.500 τον αριθμό των εισακτέων σε σχέση με το 2018 και κατά 7.600 σε σχέση με το 2017 - Δείτε αναλυτικά τους πίνακες ανά σχολή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis παρουσιάσθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha - Τρίτο κόμμα το Κίνημα Αλλαγής - Τι δείχνει η αναγωγή επί των εγκύρων για τα κατώτερα και τα ανώτερα ποσοστά των κομμάτων - Ποιοι προηγούνται στην κούρσα για την ευρωβουλή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωί της Τετάρτης 22 Μαϊου, τελέστηκαν τα επίσημα εγκαίνια ενός πολύ σημαντικού έργου για το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τρίτο τους προεκλογικό σποτ ενόψει των ευρωεκλογών δημοσιοποίησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύριε Τζανακόπουλε επειδή συνεχίζεται την προεκλογική σας εκστρατεία με πράγματα που δεν ευσταθούν θα ήθελα να σας πω ότι στην θητεία σας 1.1.11 - 31.8.14 δώσατε μηδέν ( 0 ) ευρώ για συντηρήσεις σχολείων, μηδέν ( 0 ) ευρώ για συντηρήσεις γηπέδων και μηδέν ( 0 ) ευρώ για την υγεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 22-05-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 55χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos