Τιμητική Βραδιά για τον παιδιάτρο κ. Νίκο Αρκουλή

02 Νοεμβρίου 2011 00:12

Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας

Πάρου τίμησε τον παιδίατρο κ. Νίκο Αρκουλή, για την πολυετή προσφορά του στην υγεία, αλλά και στα κοινά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Τζανακόπουλος και Μπιζάς, οι Αντιδήμαρχοι κ κ. Κωβαίος Μάρκος, Φραγκούλη Μαρουσώ και Κουτσουράκης Παναγιώτης,ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου κος Λουΐζος Κοντός, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, συνάδελφοί του ιατροί ,εκπρόσωποι Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Για τη ζωή και το πολύπλευρο έργο του κου Αρκουλή, μίλησαν ο γιατρός παθολόγος κος Πάντος Τριαντάφυλλος, ο πτέραρχος ε.α. κος Φραγκίσκος Περράκης, ο πρώην Δήμαρχος Πάρου κος Κων/νος Αργουζής, αλλά και φίλοι του από τη Νάουσα. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών κα Ζαμπία Κωβαίου, ενώ τις ομιλίες όλων των ανωτέρω υποστήριζε πλήθος προσωπικών του φωτογραφιών που προβάλλονταν σε οθόνη, σε μία πολύ όμορφη παρουσίαση, την επιμέλεια της οποίας είχε ο Διευθυντής του Γυμνασίου Νάουσας κος Ηρακλής Χατζόπουλος .

Ο επίλογος της εκδήλωσης ανήκε στον ίδιο τον κο Αρκουλή, ο οποίος, με την σεμνότητα που τον διακρίνει, ευχαρίστησε τους συντελεστές της και πρόσθεσε με τη σειρά του κάποια στοιχεία για τη ζωή και τη δράση του στο νησί.

Η βραδιά έκλεισε με προσφορά δώρων στον τιμώμενο και στους ομιλητές, ενώ στη συνέχεια προσφέρθηκαν εδέσματα από τις γυναίκες-μέλη του Συλλόγου.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου   {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos