Δύο τριάδες και κάτι ακόμα...

05 Νοεμβρίου 2011 15:26 Van
4574 φορές

Τελικά τι έγινε ρε παιδιά; Ο ΓΑΠ φεύγει μένοντας ή φεύγει μένοντας;

Και ο ΜΠΕΝΥ έρχεται για να φύγει ή θα φύγει αν δεν έρθει; Μπερδεμένα πράγματα λοιπόν. Η ώρες άλλωστε είναι κρίσιμες και δεν χρειάζονται ευφυολογήματα κι αστεϊσμοί. Πάντως σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας θα πρέπει να αναγνωρίσουμε κάτι σε όλους αυτούς τους κυρίους του πολιτικού μας συστήματος. Λέγαμε όλο αυτό το διάστημα πως έχουν εκλείψει οι μεγάλοι κωμικοί και πως δεν υπάρχουν μεγάλοι συγγραφείς να γράψουν ένα έργο για να γελάσουμε. Τελικά αποδείχτηκε ότι κάναμε μέγα λάθος. Ποιος Βέγγος και ποιος Τσιφόρος, εδώ μιλάμε για κωμικούς παγκοσμίας φήμης και για σεναριογράφους που σε λίγο θα πάρουν Όσκαρ! Ας είναι καλά και ευλογημένοι! Τούτες τις δύσκολες ώρες, μέσα στον πόνο μας, μας κάνουν να γελάμε!

Και μιας και την πήγαμε τη συζήτηση στους μεγάλους συγγραφείς, ο Αριστοφάνης δεν ήταν αυτός που έγραψε τις «Όρνιθες», τις κότες ντε! Τούτοι οι σύγχρονοι κατάφεραν να τον ξεπεράσουν! Ας είναι καλά οι άνθρωποι, ο Θεός να μας κόβει ώρες και να τους δίνει χρόνια, στην εξουσία...!

Εντάξει, σταματάω να ασχολούμαι με τα καραγκιοζιλίκια. Άλλωστε αυτό που έχει μεγαλύτερη πλάκα τούτες τις μέρες δεν είναι το τι πράττουν οι «γελοίοι», αλλά τα γελοία σχόλια όλων των υπολοίπων «παπαγάλων» υποστηρικτών τους. Το κακό με την όλη ιστορία είναι πως σε αυτό το «θέατρο του παραλόγου» ο λογαριασμός δεν πληρώθηκε κατά την είσοδο, αλλά θα τον πληρώσουμε κατά την έξοδο και που να πάρει η ευχή θα είναι πανάκριβος....!

Δυστυχώς όμως εμείς δεν έχουμε «εσωτερική ενημέρωση» για να κονομήσουμε, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι, οπότε πάμε στα δικά μας, τα τετριμμένα...

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Στο μπάσκετ:

Η ΝΑΝΤΕΡ μπορεί να διεκδικήσει αν μη τι άλλο την νίκη απέναντι στην ΟΡΛΕΑΝ. Οι 4.5 πόντου που χαρίζει υπέρ της είναι κάλο μαξιλαράκι.

Η άμυνα της ΤΡΙΕΡ μπορεί να καταπιεί τους ΦΟΙΝΙΞ...

Η ΜΑΝΡΕΣΑ στην άμυνα της είναι δυνατή, η ΜΠΙΛΜΠΑΟ όμως δεν είναι τόσο κακή όσο τα τελευταία αποτελέσματα της μαρτυρούν...

Η ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ λογικά θα ξεσπάσει πάνω στην αδύνατη, φέτος ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ...

Στο ποδόσφαιρο:

Στην Ισπανία:

Δεν καταλαβαίνω γιατί δίνονται φαβορί η ΣΕΒΙΛΛΗ και η ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Και άντε να δεχτώ ότι η ΒΑΛΕΝΘΙΑ παίζει στην ίδια πόλη και η ΛΕΒΑΝΤΕ έρχεται από την πρώτη ήττα της σαιζόν, όμως η τόσο αδύναμη εκτός έδρας ΣΕΒΙΛΛΗ γιατί;

Στο εξωτερικό η ΜΠΕΤΙΣ αρχίζει να δίνεται πλέον φαβορί, όπως νομίζω ότι είναι και το σωστό. Η ΜΑΛΑΓΑ ψάχνεται τώρα τελευταία και οι γηπεδούχοι σήμερα θα μπουν με φόρα για να σπάσουν το αρνητικό σερί των αποτελεσμάτων. Στην ευρύτερη περιοχή της Ανδαλουσίας η ΜΠΕΤΙΣ είναι το μεγάλο όνομα!

Η ΕΛΤΣΕ μπορεί να κερδίσει τους αποδεκατισμένους πιτσιρικάδες της ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ. Πολύ σωστά το διάβασε το παιχνίδι ο ΟΠΑΠ και φρονώ ότι μέχρι το βράδυ οι αποδόσεις του άσου θα είναι αυτές.

Στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ:

Η ΧΕΡΕΝΦΕΗΝ τρώει αρκετό παιχνίδι. Δείχνει βελτιωμένη και η ΡΟΝΤΑ ψάχνεται.

Η ΧΡΟΝΙΓΚΕΝ θα πρέπει επιτέλους να δείξει την αξία της και μακριά από την έδρα της. Η ΒΑΑΛΒΑΪΚ μάλλον της δίνει μία καλή ευκαιρία.

Στην ΕΛΛΑΔΑ:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει ενθουσιάσει με την απόδοση του μέχρις στιγμής, όμως μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο να στραβοπατήσει μέσα σε αυτόν τον προβληματικό ΑΡΗ. Το 1.80 του διπλού δύσκολα θα παραμείνει...

Στο ΒΕΛΓΙΟ:

Η ΓΚΕΝΚ μπορεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Η πρωταθλήτρια κατά πως φαίνεται αρχίζει να μπαίνει στον ίσιο δρόμο...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΝΑΝΤΕΡ τριάδα μπάσκετ.

Τέταρτο η ΤΡΙΕΡ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΓΚΕΝΚ- ΕΛΤΣΕ τριάδα ποδοσφαίρου απόδοση 4,19

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Van

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2011 00:30
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos