Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών

03 Ιουνίου 2015 12:44

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας το Σάββατο 30/5/15 στην Πλατεία Παπά Γιώργη Στάμενα στη Μάρπησσα της Πάρου.


Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Πάρου και την Τεχνική Υπηρεσία του, την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., την Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας και τους εργαζόμενούς της, όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και όλα τα χορευτικά που συμμετείχαν με την άψογη παρουσία τους, τα οποία ήταν με την σειρά που εμφανίστηκαν:

Σύλλογος της Αδελφότητας Παναγίας Καλαμπάκας, Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Εκτελωνιστών Οικισμού Αλίμου, Λαογραφική Εστία Τρίπολης, Λαογραφικός-Μουσικοχορευτικός Όμιλος Γλυφάδας "Χοροστάσι", Πολιτιστικός Όμιλος "Νόστος" Πισσουρίου, Εταιρεία Ορχηστρικής Τέχνης "Βάκχαι" και φυσικά το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας με τα τμήματά του, παιδικό-εφηβικό και ενηλίκων , καθώς και τον χοροδιδάσκαλο μας κύριο Βελισσαρόπουλο Φώτη. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, τον Ηχώ fm ως χορηγό επικοινωνίας, τον Παριανό Τύπο για την κάλυψη του Φεστιβάλ, τα μέλη μας, όλους τους εθελοντές μας και όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση του 4ου Φεστιβάλ. Να είμαστε όλοι καλά να μπορούμε να πραγματοποιούμε τέτοιες εκδηλώσεις!

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos