«Άρωμα» γυναίκας έχει η επιτυχία των εκδηλώσεων στην Νάουσα Πάρου! «Ψυχή» τους ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας....

21 Σεπτεμβρίου 2018 13:45

Είναι από τις σπάνιες φορές που ένας Σύλλογος βάζει τόσο ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στις εκδηλώσεις πολιτισμού ενός τόπου! Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που μια μικρή τοπική κοινωνία έχει ως «ψυχή» της έναν τόσο δραστήριο Σύλλογο που τη βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε ευκαιρία!


Πρόκειται ασφαλώς για τον πανταχού παρόντα Σύλλογο Γυναικών Νάουσας οι αεικίνητες εθελόντριες του οποίου, με ζήλο και αληθινό μεράκι, άοκνα και σταθερά εδώ και χρόνια, συμβάλλουν με τις ποικίλες και ξεχωριστές δράσεις τους στην επιτυχία των πολιτιστικών εκδηλώσεων ως πραγματική «ψυχή» των εγχειρημάτων πραγματοποίησής τους και της συνακόλουθης προβολής του τόπου τους.



Για τις εθελόντριες, ο κόσμος που τιμά με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της Νάουσας έχει το ρόλο καλεσμένων τους οποίους και φροντίζουν πάντα ως φιλόξενες οικοδέσποινες αφήνοντας τους με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Αξιοθαύμαστη ήταν η παρουσία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας και στην πρόσφατη τριήμερη ναυτική γιορτή των «Καπετανέικων»! Οι εθελόντριες όλες τις ημέρες, βοήθησαν ανεκτίμητα στην επιτυχία της εκδήλωσης υποδεχόμενες ευχάριστα τους συμμετέχοντες και κερνώντας τους με παραδοσιακά κεράσματα που ζέσταναν την ατμόσφαιρα και πρόβαλαν την φιλόξενη φυσιογνωμία της Νάουσας και των κατοίκων της!



Δεν θα ήταν ασφαλώς ίδιες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις χωρίς την πολύτιμη συνδρομή τους! Δεν θα είχαν την πανθομολογούμενη ακτινοβολία που έχουν, χωρίς το γυναικείο «άρωμα» της δράσης των εθελοντριών του Συλλόγου οι οποίες κάθε φορά, βάζουν την γυναικεία πινελιά της φροντίδας κατά άψογο τρόπο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχή ολοκλήρωσή τους!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos