Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα την Βία κατά των Γυναικών θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο

16 Οκτωβρίου 2018 17:53

Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους. Είναι μια οδυνηρή πραγματικότητα που συμβαίνει δυστυχώς στις κοινωνίες μας και δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.


Πρόκειται για το φαινόμενο της άσκησης βίας κατά των γυναικών μπροστά στο οποίο δεν θα πρέπει κανείς να κλείνει τα μάτια. Η ευαισθητοποίηση, ο προβληματισμός και η ενημέρωση για το ζήτημα αποτελούν την καλύτερη ασπίδα άμυνας απέναντί του.
Η ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Πάρου Αντιπάρου και η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνουν και μας προσκαλούν σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο και θα έχει ως θέμα: «Βία κατά των Γυναικών: Ένα πρόβλημα με πολλές όψεις...». Κεντρικές ομιλήτριες θα είναι η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ κα. Μαρία Συρεγγέλα και η πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κα. Βάσω Κόλλια.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12: 00 π.μ. στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικία Πάρου. Η συμμετοχή στον προβληματισμό που θα αναπτυχθεί και η πληροφόρηση για το εν λόγω κοινωνικό πρόβλημα μας αφορά όλους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos