Πάρος: Πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στη γιορτινή βραδιά της Αλυκής! (Βίντεο)

08 Δεκεμβρίου 2018 14:17

Τη γιορτινή της αγκαλιά, που μέσα της έκλεινε πλήθος Χριστουγεννιάτικων εκπλήξεων, άνοιξε η Αλυκή της Πάρου το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου!


Στην παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου, είχε στηθεί ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που ενθουσίασε το μεγάλο πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί εκεί, παρά το τσουχτερό κρύο, για να ζήσει μια ξεχωριστή βραδιά υποδοχής των Χριστουγέννων!
Έλαμπε η Αλυκή ντυμένη τα γιορτινά της! Και η όμορφη εκδήλωσή της ταξίδεψε τον κόσμο στο όνειρο και στη μαγεία της θαλπωρής των Χριστουγεννιάτικων ημερών!

Η περίφημη παραδοσιακή Βάρκα της φωταγωγήθηκε και τα ξύλινα φωτισμένα σπιτάκια της έγιναν πόλος έλξης κυρίως για μικρούς αλλά και για μεγάλους.



Ο Αη – Βασίλης μοίρασε δώρα και περίσσεια χαμόγελα στα παιδιά ενώ πολλών ειδών γλυκίσματα, ζεστή σοκολάτα, λουκουμάδες, οινόμελο και σούμα προσφέρθηκαν απλόχερα, ζεσταίνοντας τις καρδιές στο πνεύμα των Άγιων Ημερών.
Μελωδικά κάλαντα ακούστηκαν χορωδιακά από παιδικά χείλη δημιουργώντας μια παραμυθένια μουσική ατμόσφαιρα που άγγιξε τις ψυχές!

Οι γιορτινές όμως εκπλήξεις της Αλυκής δεν σταματούν εδώ! Το Σάββατο το πρωί 8 Δεκεμβρίου, οι εκδηλώσεις θα είναι αφιερωμένες στους λιλιπούτειους επισκέπτες, καθώς παραμύθια, παιδικές δραστηριότητες και φωτογραφίες με τον Αη – Βασίλη θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά κάνοντάς τα να βιώσουν με μοναδικό τρόπο τη χαρά των γιορτών!

Οι διήμερες εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Δ. Κοινότητα Αγκαιριάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγκαιριάς με την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos