Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Λευκιανών Πάρου

13 Ιανουαρίου 2019 16:22

Το Σάββατο 12-1-2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Λευκιανών Πάρου στην κατάμεστη από μέλη, συμπατριώτες και φίλους Αίθουσα Τελετών του Δημαρχείου Αμαρουσίου.


Την πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Νικόλαος του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Αμαρουσίου. Παρέστη και χαιρέτισε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος. Χαιρετισμούς και ευλογίες έστειλαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο έπαρχος Πάρου Κων. Μπιζάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Παντ. Τζανακόπουλος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από μικρούς και μεγάλους καλαντιστές υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Α. Χανιώτη. Ακολούθησε πρόγραμμα με την χορωδία Μελισσίων υπό τη διεύθυνση της κ. Καλλιόπης Σκιαδά με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η κ. Μαρία Χανιώτου μας διάβασε ένα σύντομο διήγημά της και η γιορτή έκλεισε με την Χορωδία Μελισσίων και τη σοπράνο Έλκη Μπουκίου σε ένα κλασσικό ρεπερτόριο.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους τους φίλους μας, με υγεία, χαρά, δημιουργικό πνεύμα και αισιοδοξία!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos