Αντίπαρος: Υπέροχη εκδήλωση αναβίωσης του παραδοσιακού γάμου με γλέντι και γαστρονομικές απολαύσεις! (Βίντεο + Φωτό)

09 Ιουνίου 2019 19:30

Μια θαυμάσια εκδήλωση έλαβε χώρα στο νησί της Αντιπάρου το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου. Τίτλος της «Μαγειρεύοντας στο Κάστρο» και «καλεσμένοι» πολύς κόσμος του νησιού αλλά και επισκέπτες του που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική βραδιά περιήγησης στον εθιμικό και γαστρονομικό πολιτισμό του νησιού!


Η εκδήλωση περιελάμβανε το εξαιρετικό δρώμενο της πιστής αναβίωσης του παραδοσιακού αντιπαριώτικου γάμου η νοσταλγική αναπαράσταση του οποίου κατέληξε στο Κάστρο. Εκεί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης Νότιο Αιγαίο 2019, παρουσίασε απολαυστικά φαγητά και γλυκίσματα του νησιού και κατόπιν, ένα μεγάλο γλέντι με μουσική και χορό στήθηκε ενώνοντας και διασκεδάζοντας τον κόσμο.

Στην πρωτότυπη εκδήλωση, παρουσιάστηκε και μια αξιόλογη έκθεση φωτογραφίας που απαθανάτιζε στιγμές του παρελθόντος της Αντιπάρου αλλά και της σύγχρονης εποχής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos