Πάρος «Στιγμές Πολιτισμού»: Το psts.gr προτείνει δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις

20 Ιουλίου 2019 13:34

Μην χάσετε δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ανοικτό Θέατρο Λευκών, η μία απόψε το βράδυ και η άλλη το βράδυ της Δευτέρας.


Η πρώτη αφορά συναυλία αφιερωμένη στις μεγάλες Κυρίες του Ελληνικού και ξένου τραγουδιού με τίτλο "Music Diamonds". H συναυλία θα δοθεί στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουλίου και όσοι την παρακολουθήσουν θα έχουν την χαρά να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι σε διαμάντια του Ελληνικού και ξένου πενταγράμμου που έχουν ερμηνευτεί από αθάνατες γυνακείες φωνές Ελληνίδων αλλά και ξένων τραγουδιστριών.

Η δεύτερη εκδήλωση που θα παρουσιαστεί στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου και πάλι στο Ανοικτό Θέατρο Λευκών, είναι η σπουδαία μουσικοθεατρική παράσταση "Στη Μάντρα του Αττίκ". Μια νοσταλγική περιήγηση η οποία θα ζωντανέψει κορυφαίες στιγμές του ελαφρού τραγουδιού του 20ου αιώνα
"ταξιδεύοντας" τον κόσμο στη μαγεία ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές, του αξέχαστου Αττίκ, υπόσχεται η υπέροχη αυτή μουσικοθεατρική εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos