Διήμερες εκδηλώσεις εορτασμού της «Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού» στην Αγκαιριά της Πάρου

10 Σεπτεμβρίου 2019 17:44

Διήμερες θα είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στην Αγκαιριά προς τιμήν της εορτής της «Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού».


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 13/9 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί Πανηγυρικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει κέρασμα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Το Σάββατο 14/9, ανήμερα της εορτής, στις 07:30 θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία και κατόπιν θα προσφερθεί νηστίσιμη ρεβιθάδα και άλλα κεράσματα.

Στις 19:00 της ίδιας ημέρας, θα τελεστεί Παρακλητικός κανών στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Αγκαιριάς.

Το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ζωντανή μουσική από νεαρούς καλλιτέχνες της Πάρου και θα παρουσιαστούν χορευτικές παραστάσεις από την χορευτική ομάδα Μυκόνου «Μυκονιάτικη βεγγέρα», το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ, τη Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς και το Εκτελεστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγκαιριάς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos