Μια βραδιά Χριστουγεννιάτικης μαγείας στην Αλυκή της Πάρου! (Βίντεο + Φωτό)

08 Δεκεμβρίου 2019 14:45

Η Αλυκή υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου τις πιο λαμπερές γιορτές του χρόνου, στολισμένη και η ίδια σαν υπέρλαμπρο Χριστουγεννιάτικο στολίδι!


Πάρα πολύς ο κόσμος, περισσότερος από κάθε άλλη χρονιά, μεγάλοι αλλά και πολλά μικρά παιδιά, κατέκλυσαν την περιοχή του Αγ. Νικολάου ζώντας μια ονειρεμένη βραδιά μαγείας και Χριστουγεννιάτικης θαλπωρής.

Το κλίμα της εκδήλωσης ήταν υπέροχο και θερμό καθώς το ζέσταιναν οι γιορτινές μελωδίες χορωδιακών συνόλων ενώ την ίδια στιγμή, ένα καταπληκτικό σκηνικό από στολισμένα σπιτάκια, χιονανθρώπους, ταράνδους και χιονόμπαλες, μετέδιδε το "άρωμα" των Χριστουγέννων συνεπαίρνοντας μικρούς και μεγάλους!

Αποκορύφωμα της γιορτής, η φωταγώγηση του Δέντρου και της παραδοσιακής Βάρκας της Αλυκής που έλαμψαν μέσα στο σκοτάδι σκορπώντας χαρά και θαυμασμό! Έκπληξη για τους λιλιπούτειους φίλους της εκδήλωσης, ήταν ο γενειοφόρος Αι - Βασίλης που καλωσόρισε τα παιδιά μοιράζοντάς τους δώρα.



Η Αλυκή ως φιλόξενη "οικοδέσποινα" πρόσφερε πλούσια κεράσματα στον κόσμο, γλυκίσματα, σοκολάτα αλλά και παριανή σούμα, θερμαίνοντας ακόμη περισσότερο τις καρδιές στην προσμονή των Άγιων Ημερών.

Η εκδήλωση ήταν εξαιρετική απ΄όλες τις απόψεις και η μοναδική ατμόσφαιρά της θα μείνει σίγουρα αλησμόνητη στα παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους που χάρη σ΄αυτήν ένιωσαν για λίγο παιδιά!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Αγκαιριάς και το Κατηχητικό Σχολείο Αγκαιριάς, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos