Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 - Psts.gr

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στη Μάρπησσα διοργανώνονται εκδηλώσεις για τον εορτασμό των παθών του Χριστού και το Άγιο Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 00:59

Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηΐς"

O Σύλλογος Γυναικών Πάρου''Αρηίς'' στό πλαίσιο της δράσης ''Ψωνίζω και Στηρίζω'' καλεί όλους εκείνους που τη στηρίζουν μέχρι σήμερα από το υστέρημά τους,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» διοργανώνει και φέτος παραδοσιακό παζάρι με Πασχαλινά είδη και τοπικά παραδοσιακά προιόντα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 20:03

Νάξος-Ημερίδα για το Ακτοπλοϊκό 5/4/2012

Στην παρέμβαση του στην Ημερίδα για το Ακτοπλοϊκό, ο επικεφαλής της παράταξης μας Νίκος Συρμαλένιος, μεταξύ των άλλων, είπε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου 2012, στο Κολλέγιο Ρόδου, δόθηκαν δύο παραστάσεις του μονόπρακτου της Χαράς Κόντου με τίτλο «Μονόλογοι Καθρέφτες», στα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων προσκλήθηκε στο Δημαρχείο από τον Αντιδήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο, σε συνάντηση με τους κυρίους Ραγκούση και Παλαμίδα αφαλιστικούς συμβούλους γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 15:35

Ευχαριστήριο από το Γυμνάσιο Πάρου

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων και των μαθητών του Γυμνασίου Πάρου θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για την κάλυψη βασικών αναγκών μαθητών του σχολείου μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (05.4.2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 15:21

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας 420

1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ. 1.1. Η Ε.Ι.Ο. σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos