Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Μικροί αθλητές στίβου από Συλλόγους της Πάρου και της Νάξου, συγκεντρώθηκαν το απογευματάκι του Σαββάτου 13 Μαίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας, για να συμμετάσχουν στους Διασυλλογικούς Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πλήθος αναμετρήσεων μας προσφέρει το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι, ενώ εντός των συνόρων ανοίγει η αυλαία των πλέι οφ της Σουπερλίγκ σε Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος - Παναθηναϊκός) και Τούμπα (ΠΑΟΚ - ΑΕΚ). Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά το ντέρμπι "Δικεφάλων", ενώ η τριάδα των ποδοσφαιρικών μας επιλογών συμπληρώνεται με αναμετρήσεις από την Α' Γαλλίας και την Α' Βραζιλίας. Όπως κάθε φορά, υπάρχει και μπασκετική επιλογή.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στη Βουλή μεταφέρεται και τυπικά από σήμερα το πολιτικό ενδιαφέρον, με την κατάθεση του νομοσχεδίου για τα μέτρα που συμφωνήθηκαν μεταξύ της κυβέρνησης και των θεσμών, για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και για την μετά το τρίτο μνημόνιο εποχή, και με την έναρξη από αύριο Δευτέρα της τετραήμερης κοινοβουλευτικής διαδικασίας συζήτησης επ’ αυτών – μια διαδικασία που θα κορυφωθεί την νύχτα της Πέμπτης με την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 47χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κακόβουλο λογισμικό κρυπτογραφεί ψηφιακά αρχεία και δεδομένα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα οποία αποδεσμεύονται μετά την καταβολή χρηματικών ποσών ως «λύτρα»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες για την προστασία των καταναλωτών – χρηστών τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης εξέδωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Με τη σχετική οδηγία, η ΕΕΤΤ ζητά από τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών την υποχρεωτική ενσωμάτωση όλων των τελών και του ΦΠΑ στις αναγραφόμενες τιμές λιανικής, που περιλαμβάνονται στους τιμοκαταλόγους και γενικότερα στο διαφημιστικό και προωθητικό υλικό που διαθέτουν στην ελληνική αγορά.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένας πολυτραυματίας κατέληξε σήμερα - Δύο άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και τέσσερα με ελαφρά τραύματα - Από θαύμα γλύτωσαν δύο αλλοδαποί όταν το τρένο πέρασε κυριολεκτικά μέσα από το σπίτι τους- Το χρονικό του δυστυχήματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μειώσεις 10% θα υποστούν ακόμα και οι συντάξεις των 500 ευρώ - Αναστέλλονται οι αυξήσεις έως το 2022- Οι συλλογικές διαπραγματεύσεις επανέρχονται από 21/8/2018

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos