Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για τη Γ’ Φάση της Διασύνδεσης των Κυκλάδων , έργου που μετά την ολοκλήρωσή του θα εξασφαλίσει την αξιόπιστη και οικονομική ηλεκτροδότηση της Σύρου, της Πάρου, της Νάξου, της Μυκόνου και της Τήνου για τις επόμενες δεκαετίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόβλημα της λειτουργίας των σφαγείων δεν ήταν «κεραυνός εν αιθρία» και το θέμα της συντήρησής τους δεν είναι τωρινό. Ο στρουθοκαμηλισμός βέβαια είναι χαρακτηριστικό της Δημοτικής Αρχής, που εκ των υστέρων προσπαθεί να αντιμετωπίσει διάφορα ζητήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από 3/12/2018 έχει ξεκινήσει η εγγραφή στους οικογενειακούς Ιατρούς του ΚΥ Πάρου. Οι Ιατροί αυτοί είναι οι εξής: κ. Καψάλη Ελευθερία Γενικός ιατρός, κ. Καρακώστας Ευριπίδης Παθολόγος, κ. Τζανίδης Γεώργιος Γενικός ιατρός και κ. Κατσαμάκα Γεωργία Παιδίατρος (για παιδιά μέχρι 16 ετων). Οι μόνιμοι κάτοικοι της Αντιπάρου θα εγγραφούν στους ιατρούς του Δήμου της μόνιμης κατοικίας τους (κ. Γεωργίου Παθολόγος και κ. Σκούρτης Γενικός Ιατρός) Για την εγγραφή απαιτούνται:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι η πιο διάσημη παγκοσμίως Χριστουγεννιάτικη ιστορία! Απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες και βασίζεται στο εξαιρετικό κείμενο του σπουδαίου Κάρολου Ντίκενς!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι στρατεύσιμοι που έχουν γεννηθεί το έτος 2001 ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας τους, έχουν την υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής από 02 Ιανουαρίου 2019 έως και 1 Απριλίου 2019 στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες ή στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Για την επιτυχή ολοκλήρωση της απογραφικής διαδικασίας θα πρέπει οι στρατεύσιμοι να διαθέτουν υποχρεωτικά:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ετοιμότητα ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2021 - 2027, κάλεσε ο Περιφερειάρχης τους δημάρχους του Νοτίου Αιγαίου, από το βήμα της ΠΕΔ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συμμετοχή των Τηνίων μαρμαρογλυπτών στο ΕΤΟΣ ΧΑΛΕΠΑ ήταν επιβεβλημένη, για δύο λόγους: να υπενθυμίσει το τεράστιο έργο και τη σημαντική καλλιτεχνική προσφορά του κορυφαίου Έλληνα γλύπτη, Γιαννούλη Χαλεπά και να τη συνδέσει με το σύγχρονο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι και για να επιβεβαιώσει, ότι, η ΤΗΝΙΑΚΗ ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΑ, δίκαια εγγράφηκε το 2015, στους καταλόγους της άϋλης πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας, της UNESCO, καθώς, οι σημερινοί καλλιτέχνες-μαρμαρογλύπτες αναδεικνύονται άξιοι συνεχιστές και θεματοφύλακες της παράδοσης, παράγοντας πολιτιστικό προϊόν, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής και βασισμένο στην ιερή παρακαταθήκη των προγόνων μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 05-12-2018 από το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου Ερμούπολης εξιχνιάσθηκε κλοπή και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 28-11-2018 και την 01-12-2018 αφαίρεσε βενζίνη από δεξαμενές καυσίμων δύο δημοτικών οχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-12-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 53χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη με... ωραίο κουπόνι η σημερινή (05/12), με τα βλέμματα να στρέφονται κυρίως στο Νησί. Τα πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Σκωτίας έχουν γεμάτο πρόγραμμα, και μας προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos