Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Ο Ρούντι Φερνάντεθ κατάφερε να... παγώσει το «καυτό» κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Λένε πως είναι τα μοναδικά ζώα που θα επιζήσουν από μια πυρηνική καταστροφή. Δύσκολα θα το επιβεβαιώσουμε κάποτε αυτό, αλλά αυτό για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι οι κατσαρίδες είναι ένα μεγάλο και επίμονο πρόβλημα για την πλειονότητα των σπιτιών, ειδικά στις πόλεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/3) η κλήρωση του Τζόκερ για τα 2.200.000 ευρώ - Δείτε τους μαγικούς αριθμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαθέσιμη είναι από απόψε η εφαρμογή στο Taxisnet για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος από τα φυσικά πρόσωπα (Ε1-Ε2- Ε3) για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου πέτυχε τους τελευταίους έξι μήνες την έγκριση όλων των έργων που κατέθεσε στα πλαίσια του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών εξασφαλίζοντας σημαντικές χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 5.500.000 ευρώ για την υλοποίηση τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο σύλλογος ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ και ο Σάββας Τσαλίκης θα παρουσιάσουν το βιβλίο "Μπλε Θαλασσινό" την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 19:30, στην αίθουσα του συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ισλανδική αεροπορική εταιρεία WOW έγινε σήμερα το τελευταίο θύμα μεταξύ των αερομεταφορέων χαμηλού κόστους, τερματίζοντας τις δραστηριότητές της και ακυρώνοντας όλες τις πτήσεις της καθώς απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειες για άντληση κεφαλαίων, με την απόφασή της να επηρεάζει χιλιάδες επιβάτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Με φρασεολογία προερχόμενη από το φαύλο πολιτικό παρελθόν το οποίο υπηρέτησε πιστά και το σύγχρονο πολιτικό σύστημα που τον υιοθέτησε (ΣΥΡΙΖΑ) παρουσιάσθηκε στο ακροατήριο των Κυκλάδων ο κος Γλυνός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου ο καθαρισμός της παραλίας Παραπόρτι στη Χώρα, μετά το κάλεσμα που απεύθυναν η Λέσχη Ανδρίων, το Λιμεναρχείο Άνδρου, ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου και η ομάδα του έργου LIFE Andros Park.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos