Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της δημοτικής αρχής, ενημερωτική συνάντηση σχετικά με το ζήτημα των ανεμογεννητριών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έκδοση υπουργικής απόφασης για την επέκταση της ρύθμισης των 120 δόσεων για οφειλές προς ταμεία και εφορία και σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις με συνολικές οφειλές άνω των 50.000 ευρώ, προανήγγειλε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπουδαία διήμερη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στον Κώστο της Πάρου, το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στα πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ προβλέπει, μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, το οποίο εισήχθη την Τρίτη προς συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της πρώιμης εορτής του Πάσχα και των πιθανών βροχοπτώσεων το διάστημα μετά το Πάσχα, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας θα περιοριστεί αρχικά σε εργασίες καθαρισμού των κεντρικών οικισμών και των διαδρομών από τις οποίες θα γίνει η Περιφορά των Επιταφίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν.Ν. 57, 24χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, την απόφαση ενεργοποίησης της πρόσκλησης προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών των Δήμων της Χώρας» στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Ενίσχυσης Δήμων «ΦιλόΔημος ΙΙ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Δεκεμβρίου 2017, για τις γλώσσες : Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική για τα επίπεδα :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Τσέλσι στη ρεβάνς του 1-1 του Λονδίνου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos