Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Νάξου είναι τα πολλά, γραφικά χωριά της τα οποία διατηρούν πάντα αναλλοίωτα, ήθη, έθιμα και παραδόσεις κάτι που τα κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστά όλες τις εποχές του χρόνου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαύρο… Πάσχα θα περάσουν πέντε επιβάτες του «Νήσος Ρόδος» οι οποίοι επιβιβάστηκαν από το νησί της Σύρου για το βαθύ της Σάμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος, μερικές δεκαετίες πριν. Τότε που εξέλιπε η πολλή συνάφεια του κόσμου, οι άνθρωποι γνώριζαν ο ένας τον άλλον με τα μικρά τους ονόματα και τα ιδιαίτερα παρωνύμιά τους.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μια εκκωφαντική καταιγίδα δυνατών κρότων τον περικύκλωνε και η αυξημένη κινητικότητα του ήταν ένα δείγμα έντονου, παραλυτικού φόβου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψε εχθές, 3 Απριλίου 2018, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, κ. Ηλίας Πελέκης, παρουσία του Δημάρχου Θήρας, κ. Νίκου Ζώρζου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Enterprise Greece, κ. Ηλία Αθανασίου, με απώτερο στόχο την επενδυτική και αδειοδοτική ωρίμανση του έργου “Μαρίνα Μονόλιθου νήσου Θήρας”, προκειμένου αυτό να εισαχθεί στη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (Δ.Ε.Σ.Ε.), και να εγκριθεί ως στρατηγική επένδυση, καθώς και την περαιτέρω προώθησή του για την αναζήτηση επενδυτικού σχήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Π. 10032, 55χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 29 δρομολόγια από Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 430 ώρες πέταξαν τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας το α' τρίμηνο του έτους προκειμένου να βρεθούν κοντά σε ανθρώπους που είχαν άμεσης ανάγκης μεταφοράς σε νοσοκομεία των αστικών κέντρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στον αγγλικό "εμφύλιο" και η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Ρόμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε την διαδικασία ανάθεσης του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos