Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 - Psts.gr
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 16:34

Τα πρώτα βήματα του ΑΟΠ στο στίβο

Τα πρώτα του βήματα κάνει το τμήμα κλασικού αθλητισμού του Αθλητικού Ομίλου Πάρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με αφορμή το έγγραφο του Δημάρχου Πάρου προς το γραφείο της κ. Αντιπεριφερειάρχη στις 28.11.12, διαπιστώνω την έλλειψη επικοινωνίας με την τουριστική επιτροπή του Δήμου Πάρου και την διαφορετική

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη προετοιμασίας εν όψει της επίσκεψης στις Βρυξέλλες, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Μαχαιρίδης με τον προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, Αντώνη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη στις 12.30 στο Επιμελητήριο Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με θέμα τα αίτια γένεσης των σεισμών, την δημιουργία των ηφαιστείων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Σίφνου σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων Σίφνου σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εξαρτήσεις κι Εθισμός : μια βιωματική προσέγγιση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 05/12/2012 και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), με θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τοποθέτηση του στη συνεδρίαση της υποεπιτροπής νησιωτικών και ορεινών περιοχών της Βουλής και σχετικά με την παρουσίαση των θέσεων του Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ο Νίκος Συρμαλένιος, μεταξύ άλλων, επισήμανε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την προσωρινή αναστολή 1.600 συντάξεων στον ΟΑΕΕ ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης. Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός δήλωσε ότι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 15:23

Ανακοίνωσε την ίδρυση της ΡΙΚΣΣΥ

Πολιτική πρωτοβουλία υπό το ακρωνύμιο ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας) ανακοίνωσε διαδικτυακώς το πρωί της Δευτέρας ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos