Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 - Psts.gr
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 00:08

Σύμβαση για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου

Ενα σημαντικό έργο πνοής για την Πάρο, η κατασκευή του νέου αεροδρομίου, αρχίζει να υλοποιείται και αναμένεται να ενισχύσει το συγκοινωνιακό και τουριστικό έργο του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αθλήτρια του Ναυτικού ομίλου Πάρου Κατερίνα Γκόκα κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία της στο 45ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας το οποίο έγινε στο Γαλαξίδι από τις 2 με 8 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Εθνική Ελλάδας στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας κυριαρχεί ο πολιτικός χαμαιλεοντισμός που τόσο έντεχνα δίδαξε επί σειρά ετών το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα η εκάστοτε στάση των πολιτικών παραγόντων να προσαρμόζεται στις συνθήκες που επικρατούν την συγκεκριμένη στιγμή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 το μεσημέρι η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νησί της Σίφνου επισκέφτηκε το τριήμερο 7 έως και 9 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσιογραφική αποστολή στα νησιά της Πάρου και της Νάξου πραγματοποιούν από σήμερα δέκα Ολλανδοί δημοσιογράφοι, έπειτα από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια της συνεργασίας με το Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων διοργανώνουν:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή τις απαντήσεις υπουργών στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-EKM Νίκος Συρμαλένιος, με θέμα τα μέτρα μείωσης του κόστους συγκοινωνιακής πρόσβασης στα νησιά, ο Νίκος Συρμαλένιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Ν. Παπαγιαννόπουλου, κατέθεσε το πρωί ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos