Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Στο φως του Αιγαίου λούζονται λευκά και πεντακάθαρα πάνω στα βράχια με θέα τη θάλασσα τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, τα κυκλαδονήσια μας. Μπλε θόλοι, μεσαιωνικά στενά πλακόστρωτα σοκάκια στολισμένα με μπουκαμβίλιες, ανεμόμυλοι και κάστρα στήνουν το πιο μαγευτικό σκηνικό για τις πιο ειδυλλιακές διακοπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που υποχρεώνει τους δήμους και τις περιφέρειες να μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας, προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις οικονομικές ανάγκες της χώρας, αποφάσισαν η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Perantinos Travel and Tourism σε συνεργασία με το Δήμο Πάρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου λαμβάνουν για πρώτη φορά τη πρωτοβουλία της οργάνωσης της ημερίδας με τίτλο "1ο Αειφόρος Πάρος Forum" και με γενικότερη θεματολογία «Αειφόρος Ανάπτυξη και Τουρισμός» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στην αίθουσα του Αρχίλοχου στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δέσμευση των διαθεσίμων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και άλλων οργανισμών της Γενικής Κυβέρνησης είναι η πλέον τρανή απόδειξη του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει η Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέλουμε να εκφράσουμε τη πικρία και τη λύπη μας για τα υπερβολικά επικριτικά σχόλια που έγιναν από μέρος των συγχωριανών μας το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της απόφασής μας να μην πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση της «ρεβιθάδας της Μ. Παρασκευής».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 20-4-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, λίγο πριν την έναρξη της έκτακτης συνεδρίασης της ΕΝΠΕ, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα, σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία η κυβέρνηση δεσμεύει αναδρομικά από 17 Μαρτίου 2015, τα ταμειακά διαθέσιμα των δημοσίων οργανισμών, των περιφερειών και των δήμων, οι οποίοι υποχρεούνται να τα καταθέσουν στην Τράπεζα της Ελλάδας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες 20/4 η προγραμματισμένη συνάντηση με τον διοικητή του ΟΑΕΕ κύριο Τάσο Πετρόπουλο στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ν Αττικής Ομόρων νομών Και Ν Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το θέμα της ασφάλειας στη θάλασσα είναι κρίσιμο, καθώς μέσω της θάλασσας κινείται το νόμιμο και παράνομο εμπόριο, αλλά και τα μεγάλα ρεύματα των προσφύγων και μεταναστών, με αποτέλεσμα να θρηνούμε εκατοντάδες χαμένες ψυχές, παρά την καθημερινή μάχη που δίνει το λιμενικό και οι άλλες υπηρεσίες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές που κινδυνεύουν», τόνισε στην ομιλία του στην εκδήλωση του Ομίλου Νέων Πολιτικών Επιστημόνων ο βουλευτής Κυκλάδων και Υπεύθυνος ΕΠΕΚΕ Ναυτιλίας Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένα διπλό μήνυμα τόσο προς την κυβέρνηση, όσο και προς το εσωτερικό του κόμματός του, ο Αντ. Σαμαράς ξεκαθαρίζει τη στάση του απέναντι στις εξελίξεις, οι οποίες -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του- θα είναι ραγδαίες και σε οικονομικό και σε πολιτικό επίπεδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos